Zakładki jasne 3a

Polecane obiekty

Hotel Polonia Palace

Warszawa (mazowieckie)

Międzynarodowe Centrum...

Kraków (małopolskie)

ICE Kraków Congress Centre

Kraków (małopolskie)

Polecane usługi

Masters Catering

Warszawa (mazowieckie)

Belvedere Catering by Design

Warszawa (mazowieckie)

Z-Factor. Smart Hospitality

Kraków (małopolskie)
A A
Felietony

Beata Bronowicz: Czy w cateringu jest miejsce na elegancką kuchnię?

Dzisiaj, dzięki dynamicznemu rozwojowi gastronomii i rozkwitowi nowoczesnych konceptów w branży eventowej, elegancka kuchnia w cateringu stała się mocnym trendem. Na dużych eventach tworzone są właściwie ogromne restauracje.
10 maj 2017
 
średnia ocen:
5.0

Agnieszka Lewandowska: Czy klienci wspierają, czy zabijają kreatywność w wyjazdach incentive?

Większość firm chwali się kreatywnością, ale czy tak jest naprawdę? Czy czasem nie jest łatwej przygotować dobrze „marżowany“ program wyjazdu? Paradoksalnie wszystko zaczyna się od kwestii podania budżetu.
30 sty 2017
 
średnia ocen:
5.0

Cezary Wilemajtys: Całą branżę dotknie fundusz i nowa ustawa

Szybkimi krokami cała branża MICE w Polsce zmierza do nowej sytuacji prawnej. W ekspresowym tempie wprowadzony został Turystyczny Fundusz Gwarancyjny. Rozpoczął się też decydujący etap prac nad zapisami nowej ustawy o usługach turystycznych.
28 lis 2016
 
średnia ocen:
5.0

Wojciech Liszka: Czy polska gościnność zanika?

Walczyliśmy o to, co teraz w pewnym sensie samo do nas przychodzi. Chcieliśmy przyjezdnych zza granicy gości zarażać Polską i myślę, że stąd wynikała także nasza postawa wspaniałej polskiej gościnności. Dziś wchodzimy jakoby w strefę komfortu...
17 lis 2016
 
średnia ocen:
5.0

Justyna Skubis: Wiem, że nie wiem, czego nie wiem

Jeśli wyznajemy tumiwisizm, to faza nieświadomej niekompetencji jest super. Ale jeśli chcielibyśmy coś osiągnąć, podnieść jakość naszych usług, potrzebujemy tylko informacji zwrotnych od naszych klientów.
04 lis 2016
 
średnia ocen:
5.0
 
Meeting Planner Sp. z o.o.
ul. Złota 9/30, 00-019 Warszawa
tel.: 22.378 38 51
 
Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka.