#ogródek2020: Forum Branży Eventowej online
Szesnastego czerwca odbędzie się wirtualna specjalna edycja Forum Branży Eventowej połączona ze specjalną edycją Kongresu Szefów Kuchni pod hasłem #ogródek2020.
Spotkanie online będzie miało cztery tematy przewodnie, które prezentują hasła:
- Idź w plener.
- Przenieś się do ogródka.
- Działaj w digitalu.
- Zadbaj o wynosy.
W programie wydarzenia znajdują się następujące prelekcje:
- Anna Nowakowska (Rajt): Nie odwołuj, przenieś się w plener.
- Jarosław Dumanowski (Klub Szefów Kuchni, popularyzator wiedzy o dawnej kuchni) – Inspiracje kuchni staropolskiej na restauracyjne wynosy.
- Dagmara Chmielewska (Stowarzyszenie Branży Eventowej), Michał Kibil (prawnik), Andrzej Kruczyński (ekspert ds. bezpieczeństwa): Niemożliwe staje się możliwe? Praktyczne porady dla organizatorów wydarzeń na najbliższe miesiące.
- Anna Dębska (GdzieZjesc.info): 10 wskazówek jak prowadzić gastronomię w trudnych czasach?
- Agnieszka Chaber-Tomczak (Digital Knowledge Village): Działaj w digitalu: jak przygotować się do nagrań online, by uniknąć głównych grzechów i wyróżnić się jakością?
Udział w spotkaniu jest bezpłatny, ale wymaga rejestracji.
REJESTRACJA