Nowe połączenia w Restauracji Fusion hotelu Westin
Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw wprowadza nowe menu. Szef kuchni Janusz Korzyński proponuje nowe eksperymentalne połaczenia.
Do procesu tworzenia dań w restauracji Fusion użyto produktów SuperFoodsRX, które bazują na synergii produktów. To spowodowało, że dania z menu prócz doznań kulinarnych mają dostarczać także wartości prawdziwie potrzebne organizmowi do jego zdrowia.
W menu restauracji pojawiły się nowe produkty takie jak: świeży dorsz atlantycki, halibut, orzechy brazylijskie, karczochy jerozolimskie oraz pierś perliczki.
Nowe pozycje w karcie dań to m.in. wędzony szkocki łosoś, gotowane jajko w koszulce, mus z awocado, orzechy brazylijskie, owoce goji, rukola, chrupiąca grzanka; risotto z prawdziwkami, grillowaną perliczką, pianka o smaku parmezanu; dziki łosoś, szpinakowe gnocchi z imbirem, karczochy, marynowane pomidorki, szalotka, oliwa z pestkami dyni; dorsz atlantycki w sosie z duszonych raków i kolendry, parowane warzywa, zapiekane francuskie ziemniaki.
Janusz Korzyński komentuje nowe menu: Nie da się ukryć, iż nasza restauracja inauguruje sezon jesienny wyjątkowo intrygującym i pełnym unikalnych połączeń smakowym menu.