Zakładki jasne

Najnowsze obiekty

MsMermaid Conference Center

Warszawa (mazowieckie)

Holiday Inn Gdańsk - City Centre

Gdańsk (pomorskie)

Pomorska 21. Dom Towarzystwa...

Łódź (łódzkie)

Osada Śnieżka w Łomnicy k. Karpacza

Łomnica k.Karpacza (dolnośląskie)

Platinum Mountain Resort&SPA

Szklarska Poręba (dolnośląskie)

Najnowsze usługi

Jurek-Catering Serwis

Mogilany (małopolskie)

Ulala Chef

Warszawa (mazowieckie)

Masters Catering

Warszawa (mazowieckie)

Wersal Catering

Duchnów (mazowieckie)

EventoweMeble.pl

Warszawa (mazowieckie)
A A
Personalia

Sandra Gruszczyńska w agencji EMLAB

Sandra Gruszczyńska objęła stanowisko account director w agencji eventowej EMLAB (Grupa S/F). Poprzednio była związana z międzynarodowym cyklem imprez The Color Run i agencją Polymus.
15 sty 2019
 
średnia ocen:
0.0

Jacek Majcherek – nowy szef kuchni Hotelu Mistral Sport

Do zespołu Hotelu Mistral Sport w Gniewinie dołączył ostatnio Jacek Majcherek, który pełni obecnie funkcję szefa hotelowej kuchni. Nowy szef stawia na lokalne produkty i zdrowe odżywianie.
14 sty 2019
 
średnia ocen:
5.0

Rafał Rosiejak pokieruje działem CBRE Hotels

Międzynarodowa firma doradcza CBRE rozwija dział doradztwa rynku hotelarskiego. 2 stycznia 2019 r. jego dyrektorem został Rafał Rosiejak. Do zespołu dołączyła również Agnieszka Topczewska, obejmując stanowisko starszego konsultanta.
10 sty 2019
 
średnia ocen:
0.0

Jolanta Samluk-Pałasz w Belvedere Gourmet Group

Specjalistą ds. marketingu w Belvedere Gourmet Group została Jolanta Samluk-Pałasz. Do zakresu jej obowiązków należy współpraca z zarządem spółki przy tworzeniu strategii marketingowej, koordynacja działań PR i marketingowych.
08 sty 2019
 
średnia ocen:
5.0

Nowe osoby w El Padre

Agencja El Padre wzbogaciła zespół pracowników o trzy osoby. Kamil Bartosiewicz objął stanowisko senior event managera, Daniel Milewski – event managera, a Daniel Skiba został junior event managerem.
04 sty 2019
 
średnia ocen:
0.0
 
Meeting Planner Sp. z o.o.
ul. Złota 9/30, 00-019 Warszawa
tel.: 22.378 38 51
 
Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka.