Stadion Śląski ogłasza przetarg na obsługę cateringową
Stadion Śląski Sp. z o.o. ogłosił przetarg na wybór dzierżawcy przestrzeni kuchennej i restauracyjnej i obsługę cateringową strefy konferencyjnej i strefy VIP na Stadionie Śląskim w Chorzowie. Przetarg obejmuje również bieżącą obsługę cateringową zamówień spółki Stadion Śląski.
Przedmiotem postępowania jest dzierżawa przestrzeni gastronomicznej o łącznej powierzchni użytkowej 265,97 m2, z czego 155,1 m2 stanowi przestrzeń restauracyjna. Do obowiązków dzierżawcy należeć będzie wykonanie niezbędnych prac remontowych oraz porządkowych przestrzeni oraz wyposażenie jej z własnych środków. Po zakończeniu okresu dzierżawy nakłady i ulepszenia stają się własnością spółki.
Wynikiem opisywanego przetargu będzie zawarcie umowy na określony czas pięciu lat i w tym czasie dzierżawca będzie uprawniony do wyłącznego prowadzenia działalności w zakresie obsługi gastronomicznej i cateringowej wszystkich wydarzeń, organizowanych na stadionie i prowadzonych przez spółkę.
Oferty należy złożyć w Chorzowie przy ul. Katowickiej 10 (brama nr 8) w sekretariacie w godzinach od 7:30 do 15:30 do dnia 29 października 2019, do godziny 11:30. Oferta musi być zabezpieczona wadium w kwocie 50 tys. złotych.
Więcej szczegółów znajduje się tutaj