Zakładki jasne

Najnowsze obiekty

Pomorska 21. Dom Towarzystwa...

Łódź (łódzkie)

Osada Śnieżka w Łomnicy k. Karpacza

Łomnica k.Karpacza (dolnośląskie)

Platinum Mountain Resort&SPA

Szklarska Poręba (dolnośląskie)

Blue Mountain Resort

Szklarska Poręba (dolnośląskie)

Green Mountain 5* Hotel & Apartments

Karpacz (dolnośląskie)

Najnowsze usługi

Jurek-Catering Serwis

Mogilany (małopolskie)

Ulala Chef

Warszawa (mazowieckie)

Masters Catering

Warszawa (mazowieckie)

Wersal Catering

Duchnów (mazowieckie)

EventoweMeble.pl

Warszawa (mazowieckie)
A A
Realizacje

Kolacja dla najlepszych szefów kuchni z agencją Emlab

W warszawskim ATM Studio miała miejsce uroczysta kolacja Top of the Top dla najlepszych szefów kuchni, której gospodarzem był Związek Polskie Mięso. Wydarzenie przygotowała agencja eventowa Emlab (Grupa S/F).
 
Agencja odpowiada także za realizację i koordynację wszystkich działań dotyczących ogólnopolskiej kampanii informacyjnej „Marka Polskie Mięso. Polska smakuje”, w ramach której odbyło się spotkanie. Patronat honorowy nad wydarzeniem objęła Fundacja Klubu Szefów Kuchni.
 
Podczas kolacji serwowano dania z polskiego drobiu i wieprzowiny, które przygotował znany szef kuchni Marcin Budynek. Sześciodaniowe menu degustacyjne oparte zostało wyłącznie o polskie mięso. Przedstawiciele Związku „Polskie Mięso”, szefowie kuchni, dziennikarze i producenci mięsa zasiedli do kolacji przy jednym, długim stole. Przyjęte rozwiązanie sprzyjało nawiązywaniu relacji, nowych znajomości oraz wspólnej degustacji polskiego drobiu i wieprzowiny.
 
Scenografia wydarzenia została zaprojektowana z myślą o wyeksponowaniu znakomitej kuchni jako głównego elementu wydarzenia. Zadbano o synergię obrazu i smaku, między innymi poprzez wykorzystanie telebimów, na których na żywo wyświetlano przygotowywanie dań i wielkoformatowych posterów ze zdjęciami mięsa tworzących, jak podkreślają oranizatorzy, swoistą kulinarną galerię.
 
Ogólnopolska kampania informacyjna „Marka Polskie Mięso. Polska smakuje” rozpoczęła się w grudniu 2018 roku i potrwa do końca kwietnia 2019.
Cały projekt sfinansowano z Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego oraz Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego.
29 mar 2019
 
średnia ocen:
0.0
 
oceń
 
 
 
Meeting Planner Sp. z o.o.
ul. Złota 9/30, 00-019 Warszawa
tel.: 22.378 38 51
 
Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka.