Mazurkas Catering 360° nagrodzony

Marcin Kania, dyrektor gastronomii i Mariusz Pietrzak, szef kuchni Mazurkas Catering 360
Na zdjęciu: Marcin Kania, dyrektor gastronomii i Mariusz Pietrzak, szef kuchni Mazurkas Catering 360

Mazurkas Catering 360° zdobył Złoty Widelec w kategorii cateringowa firma roku w konkursie „Warszawa od kuchni”.
 

Konkurs po raz szósty zorganizowany został przez Warszawską Izbę Przedsiębiorców pod honorowym patronatem Prezydent m.st. Warszawy Hanny Gronkiewicz-Waltz oraz Marszałka Województwa Mazowieckiego Adama Struzika. W jury konkursu znaleźli się blogerzy kulinarni, gwiazdy oraz specjaliści i przedstawiciele Warszawskiej Izby Przedsiębiorców.
W tegorocznej edycji oprócz nagród Złotego Widelca dla najlepszych 34 wybranych warszawskich restauracji, po raz pierwszy przyznane zostały nagrody specjalne w kategoriach: cateringowa firma roku, eventowe miejsce roku oraz najlepszy catering dietetyczny roku. Gala wręczenia nagród odbyła się 20 kwietnia br. w restauracji Blender.

Zaloguj się
Informacje
Branża
Personalia
Realizacje
Otwarcia
Obiekty
Catering
Technologie
Transport
Artykuły
Wywiady
Felietony
Publicystyka
Raport
Prawo
Biblioteka
Incentive travel
Prawo
Ogłoszenia
Przetargi
Praca
Wydarzenia
Galeria
Wyszukiwarka obiektów
Nasze projekty
MP Power Awards©
MP Fast Date©
MP MICE Tour
MP MICE & More
MP Legia Cup
Nasza oferta
Reklama i promocja
Content marketing
Wydarzenia
Konkurs
Webinary
Studio kreatywne
O nas
Polityka prywatności
Grupa odbiorcza
Social media
Kontakt
O MeetingPlanner.pl