Joanna Janecka w Food Town w Fabryce Norblina
Od lipca Joanna Janecka pełni funkcję head of event w FoodTown w Fabryce Norblina w Warszawie.
Karierę związaną z produkcją i sprzedażą eventów Joanna Janecka rozpoczęła w wymagającej branży ślubnej. Branżowe doświadczenie zdobyła m.in. w pięciogwiazdkowym Sheraton Grand Warsaw, na stanowisku zajmującym się sprzedażą i cateringiem, co pozwoliło jej poznać dokładniej kolejny istotny aspekt organizacji wydarzeń. Przed objęciem funkcji z FoodTown pracowała dla belgijskiej agencji eventowej d-side group, realizując eventy dla m.in. dużych sieci sklepów FMCG. Obecne stanowisko pozwala jej połączyć wszystkie jej talenty, które wcześniej doskonaliła w trakcie organizacji targów, konferencji, pikników, imprez z dużymi wolumenami, przez uroczyste gale, jubileusze, imprezy firmowe, aż po wesela i wydarzenia indywidualne.
FoodTown w Fabryce Norblina to przestrzeń w industrialnych halach Fabryki, gdzie znajduje się m.in. scena, pięć barów, 24 koncepty gastronomiczne, niezależna przestrzeń eventowa. W Food Town można zaaranżować wydarzenie dla 2,5 tys. uczestników.