Nowy dyrektor gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel
Marek Pruśniewski jako dyrektor gastronomii Mazurkas Catering 360° oraz MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel będzie uczestniczył w tworzeniu i realizacji strategii rozwoju firmy w obszarze działalności cateringowej w branży MICE.
Do jego obowiązków będzie należało m.in. realizacja planów budżetowych, kontrola kosztów i jakości usług, współtworzenie budżetu oraz nadzór nad jego realizacją w zakresie sprzedaży, zarządzanie zespołem obsługującym realizacje cateringowe oraz wydarzenia odbywające się w MCC Mazurkas, budowanie relacji z dostawcami oraz optymalizacja polityki zakupowej firmy.
Marek Pruśniewski z branżą gastronomiczną związany jest nieprzerwalnie od 26 lat. Doświadczenie zawodowe zdobywał od podstaw w różnych obszarach HoReCa – pracował m.in. jako: kierownik restauracji, kierownik gastronomii, dyrektor marketingu, F&B outlet menager w takich obiektach jak: Warsaw Marriott Hotel, Centrum Finansowe Puławska, MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Hotelu Warszawianka Centrum Kongresowe.