Nowy dyrektor gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

Marek Pruśniewski, dyrektor gastronomii Mazurkas Catering 360° oraz MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel
Na zdjęciu: Marek Pruśniewski, dyrektor gastronomii Mazurkas Catering 360° oraz MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

Marek Pruśniewski jako dyrektor gastronomii Mazurkas Catering 360° oraz MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel będzie uczestniczył w tworzeniu i realizacji strategii rozwoju firmy w obszarze działalności cateringowej w branży MICE.
 
Do jego obowiązków będzie należało m.in. realizacja planów budżetowych, kontrola kosztów i jakości usług, współtworzenie budżetu oraz nadzór nad jego realizacją w zakresie sprzedaży, zarządzanie zespołem obsługującym realizacje cateringowe oraz wydarzenia odbywające się w MCC Mazurkas, budowanie relacji z dostawcami oraz optymalizacja polityki zakupowej firmy.
 
Marek Pruśniewski z branżą gastronomiczną związany jest nieprzerwalnie od 26 lat. Doświadczenie zawodowe zdobywał od podstaw w różnych obszarach HoReCa – pracował m.in. jako: kierownik restauracji, kierownik gastronomii, dyrektor marketingu, F&B outlet menager w takich obiektach jak: Warsaw Marriott Hotel, Centrum Finansowe Puławska, MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Hotelu Warszawianka Centrum Kongresowe.

Zaloguj się
Informacje
Branża
Personalia
Realizacje
Otwarcia
Obiekty
Catering
Technologie
Transport
Artykuły
Wywiady
Felietony
Publicystyka
Raport
Prawo
Biblioteka
Incentive travel
Prawo
Ogłoszenia
Przetargi
Praca
Wydarzenia
Galeria
Wyszukiwarka obiektów
Nasze projekty
MP Power Awards©
MP Fast Date©
MP MICE Tour
MP MICE & More
MP Legia Cup
Nasza oferta
Reklama i promocja
Content marketing
Wydarzenia
Konkurs
Webinary
Studio kreatywne
O nas
Polityka prywatności
Grupa odbiorcza
Social media
Kontakt
O MeetingPlanner.pl