Łukasz Kaniecki szefem kuchni Catering FN
Łukasz Kaniecki jako szef kuchni prowadzi Catering FN w Fabryce Norblina, obsługujący między innymi wydarzenia odbywające się w nowo otwartej przestrzeni Event Hall.
Szef kuchni Catering FN specjalizuje się w tradycyjnej kuchni hiszpańskiej w nowoczesnej formie wydania, łącząc smaki kuchni śródziemnomorskiej i polskiej. Jest certyfikowanym Cortador de Jamón w Polsce zajmującym się pokazami ręcznie krojonych szynek Iberyjskich.
Łukasz Kanieck doświadczenie kulinarne zdobywał, zaczynając pracę w warszawskich hotelach oraz prowadząc jako szef kuchni jedne z najlepszych restauracji hiszpańskich w Polsce. Wielokrotnie uczestniczył w przygotowywaniach kolacji degustacyjnych oraz obsłudze cateringowej w rezydencji ambasadora Hiszpanii w Warszawie. Jest miłośnikiem dobrego wina i dojrzewających szynek iberyjskich. Jego menu opiera się na sezonowości i łączeniu nietuzinkowych smaków.
Catering FN dostarcza catering podczas wydarzeń odbywających się w eventowych przestrzeniach w Fabryce Norblina (jak Event Hall czy KinoGram), jak i świadczy usługi cateringowe „na zewnątrz”.