Awans w hotelu Polonia Palace w Warszawie

Małgorzata Bryszewska, kierownik działu gastronomii, Polonia Palace Hotel
Na zdjęciu: Małgorzata Bryszewska, kierownik działu gastronomii, Polonia Palace Hotel

Z początkiem maja Małgorzata Bryszewska objęła stanowisko kierownika działu gastronomii w warszawskim hotelu Polonia Palace.

Małgorzata Bryszewska jest związana ze stołecznym hotelem od 2009 roku. Przeszła całą ścieżkę w gastronomii – od kelnerki śniadaniowej, obsługi gości w restauracji, barze i podczas eventów, aż po kierownika baru. Nadzorowała także otwarcie hotelu po pandemii.

W nowej roli będzie odpowiedzialna za kompleksowe, operacyjne zarządzanie gastronomią – współpracę z kuchnią, działami MICE i sprzedaży, a także za nadzór nad standardami obsługi i tworzenie oferty kulinarnej hotelu. Małgorzata uwielbia podróże i aktywnie spędza czas na poznawaniu nowych miejsc.

Hotel Polonia Palace Otwarty w 1913 roku w centrum Warszawy, posiada 206 pokojów i apartamentów, 10 sal na spotkania o różnym charakterze, zabytkową Salę Balową Ludwikowska oraz restaurację, bar i fitness. Hotel przetrwał wojnę i stał się siedzibą ambasad, konsulatów oraz instytucji z całego świata. Znany z filmów i seriali, do których stanowił idealną scenografię. Zarządzany przez Hotele Warszawskie „Syrena”.
Zobacz hotel Polonia Palace w Wyszukiwarce Obiektów Konferencje.pl >>>

Zaloguj się
Informacje
Branża
Personalia
Realizacje
Otwarcia
Obiekty
Catering
Technologie
Transport
Artykuły
Wywiady
Felietony
Publicystyka
Raport
Prawo
Biblioteka
Incentive travel
Prawo
Ogłoszenia
Przetargi
Praca
Wydarzenia
Galeria
Wyszukiwarka obiektów
Nasze projekty
MP Power Awards©
MP Fast Date©
MP MICE Tour©
MP MICE & More©
MP Impact©
Nasza oferta
Reklama i promocja
Content marketing
Wydarzenia
Konkurs
Webinary
Studio kreatywne
O nas
Polityka prywatności
Grupa odbiorcza
Social media
Kontakt
O MeetingPlanner.pl