Deli Catering na gali Newsweeka i Fundacji im. Teresy Torańskiej
Firma Deli Catering przygotowała oprawę cateringową gali rozdania nagród Newsweeka im. Teresy Torańskiej.
Nagrody im. Teresy Torańskiej przyznawane są najlepszym autorom tekstów oraz uczestnikom życia społecznego, gospodarczego i politycznego w czterech kategoriach: Najlepszy materiał dziennikarski, Najlepsza książka, Najlepsze w Internecie oraz Działalność publiczna. Konkurs stanowi wspólną inicjatywę tygodnika Newsweek Polska oraz Fundacji im. Teresy Torańskiej. Jego misją jest propagowanie kultury słowa w życiu publicznym oraz promowanie autorów znaczących materiałów dziennikarskich i postaw prospołecznych.
O oprawę cateringową gali rozdania nagród zadbała firma Deli Catering. Ze względu na charakter wydarzenia w menu dominowały dania kuchni polskiej z elementami fusion, jak okoń morski na kremowym sosie z porów i winnych jabłek z białym winem, perlica curry w aksamitnym limonowym sosie z dodatkiem kolendry czy indyczka z jabłkami i boczkiem na sosie z wytrawnego wina i żurawiny.
Gala odbyła się 26 listopada, w Nowym Świecie Muzyki w Warszawie.