Mazurkas Catering 360°partnerem 10. gali Wine & Food Noble Night

Mazurkas Catering 360° jako partner tegorocznej edycji Wine & Food Noble Night przygotował autorski deser dla ponad 1000 gości, a także urodzinowy tort z okazji okrągłej dziesiątej rocznicy konkursu kulinarnego.

W hali Expo XXI Warszawa odbył się finał dziesiątej edycji Wine & Food Noble Night, z udziałem 12 restauracji wybranych w pierwszym etapie konkursu. Podczas wieczoru goście udali się w podróż do świata pełnego smaków, zapachów i barw. Kulinarne doznania  zapewniły autorskie przystawki i dania główne, stworzone specjalnie na tę okazję przez szefów kuchni dwunastu restauracji konkursowych. Całość zamknął pozakonkursowy deser w formule popisu mistrzowskiego, przygotowany przez Mazurkas Catering 360°, pod wodzą Aleksandry Pintary-Smoczyńskiej , sous chefa kreatywnego Mazurkas Catering 360° i MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel. Mistrzyni autorskich sosów i musów zaserwowała „Bazylię z maliną zamknięte
w czekoladowym Chapeau” – połączenie bazyliowego biszkoptu z sosem malinowym
i czekoladą.                                              
Na finał wieczoru z okazji jubileuszu 10-lecia konkursu Wine & Food Night Mazurkas Catering 360° przygotował kilkumetrowy tort, którego symboliczny pierwszy kawałek pokrojony został przez przedstawiciela organizatora konkursu, prezesa Noble Bank.
Gala odbyła się 23 września.

Zaloguj się
Informacje
Branża
Personalia
Realizacje
Otwarcia
Obiekty
Catering
Technologie
Transport
Artykuły
Wywiady
Felietony
Publicystyka
Raport
Prawo
Biblioteka
Incentive travel
Prawo
Ogłoszenia
Przetargi
Praca
Wydarzenia
Galeria
Wyszukiwarka obiektów
Nasze projekty
MP Power Awards©
MP Fast Date©
MP MICE Tour
MP MICE & More
MP Legia Cup
Nasza oferta
Reklama i promocja
Content marketing
Wydarzenia
Konkurs
Webinary
Studio kreatywne
O nas
Polityka prywatności
Grupa odbiorcza
Social media
Kontakt
O MeetingPlanner.pl