Zakładki jasne 3a

Polecane obiekty

Hotel Polonia Palace

Warszawa (mazowieckie)

Międzynarodowe Centrum...

Kraków (małopolskie)

ICE Kraków Congress Centre

Kraków (małopolskie)

Polecane usługi

Masters Catering

Warszawa (mazowieckie)

Belvedere Catering by Design

Warszawa (mazowieckie)

Z-Factor. Smart Hospitality

Kraków (małopolskie)
A A
Wywiady

Krzysztof Celuch: Wybiegam poza branżę spotkań

„Przede wszystkim lubię kreować nowe inicjatywy i pomagać ludziom. Zupełnie jak w górach: wyznaczenie nowej drogi jest marzeniem każdego alpinisty, jednak w przypadku zagrożenia i tak pomoże innym”. Rozmowa z Krzysztofem Celuchem.
19 sie 2019
 
średnia ocen:
0.0
 

Konrad Nadobnik: Można tworzyć kulinarne cuda

„Szukamy rozwiązań, które zaskoczą, są innowacyjne, niepowtarzalne, niszowe. Najważniejsze, aby połączyć jakość i smak i w ten sposób wywołać efekt wow”. O tym, jak powstają produkty w Belvedere Catering by Design opowiada Konrad Nadobnik.
09 sie 2019
 
średnia ocen:
5.0

Henryk Nieciejowski: Jedyna rzecz, której nie odpuszczam, to smak

Kluczowym wydarzeniem było wybudowanie mającej tysiąc metrów kwadratowych kuchni cateringowej, która pozwoliła nam rozwinąć skrzydła w segmencie cateringowym. Rozmawiamy z Henrykiem Nieciejowskim, szefem kuchni Belvedere Catering by Design.
25 lip 2019
 
średnia ocen:
0.0

Dariusz Tokarski: Wykorzystanie hotelu sportowego do organizacji wydarzeń MICE

Dlaczego tak? O sztuce adaptacji i kreacji sportowo-eventowej oraz o wyzwaniach na lata najbliższe rozmawiamy z zespołem Hotelu Mistral Sport**** w Gniewinie.
19 lut 2019
 
średnia ocen:
0.0

Damian Wiatrak: Dobry produkt to podstawa

Jakie zmiany zaszły na rynku usług cateringowych? Co tak naprawdę oznacza „dobry catering”? I czy produkt rzeczywiście ma tak ogromne znaczenie? O tym opowiada dyrektor zarządzający w firmie DELI Catering, Damian Wiatrak.
13 lut 2019
 
średnia ocen:
0.0

Jacek Majcherek: Zawsze wiedziałem, że będę kucharzem

O zdobywaniu doświadczeń zawodowych i wyzwaniach w nowym miejscu pracy rozmawiamy z Jackiem Majcherkiem, szefem kuchni Hotelu Mistral Sport w Gniewinie
30 sty 2019
 
średnia ocen:
0.0
 
Meeting Planner Sp. z o.o.
ul. Złota 9/30, 00-019 Warszawa
tel.: 22.378 38 51
 
Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka.