Well & Done poszukuje nowej przestrzeni gastronomicznej do produkcji cateringowej
Spółka Well & Done, która zarządza m.in. marką Catering aleje3, w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje nowej przestrzeni gastronomicznej do produkcji cateringowej, w której będzie mogła zwiększyć swoje możliwości produkcyjne.
Idealna lokalizacja to okolice centrum Warszawy (nie więcej jak 5 km centrum), doskonała bliska Wola, ale nie jest to warunek konieczny. Powierzchnia około 200 – 350 mkw., łatwy podjazd autem dostawczym, parking, dodatkowym atutem będzie zaplecze biurowe. Może to być funkcjonująca restauracja, kantyna lub inne zaplecze z pełnym lub częściowym wyposażeniem w sprzęt gastronomiczny. Może to być również ciekawa niezagospodarowana przestrzeń, w której istnieje możliwość zbudowania zaplecza produkcyjnego od podstaw.
Ciekawe oferty prosimy przesyłać na adres a.furmankiewicz@wellanddone.pl.
ARTYKUŁ PROMOCYJNY