Well & Done poszukuje nowej przestrzeni gastronomicznej do produkcji cateringowej

Spółka Well & Done, która zarządza m.in. marką Catering aleje3, w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje nowej przestrzeni gastronomicznej do produkcji cateringowej, w której będzie mogła zwiększyć swoje możliwości produkcyjne.

Idealna lokalizacja to okolice centrum Warszawy (nie więcej jak 5 km centrum), doskonała bliska Wola, ale nie jest to warunek konieczny. Powierzchnia około 200 – 350 mkw., łatwy podjazd autem dostawczym, parking, dodatkowym atutem będzie zaplecze biurowe. Może to być funkcjonująca restauracja, kantyna lub inne zaplecze z pełnym lub częściowym wyposażeniem w sprzęt gastronomiczny. Może to być również ciekawa niezagospodarowana przestrzeń, w której istnieje możliwość zbudowania zaplecza produkcyjnego od podstaw.
Ciekawe oferty prosimy przesyłać na adres a.furmankiewicz@wellanddone.pl.

 

ARTYKUŁ PROMOCYJNY

Zaloguj się
Informacje
Branża
Personalia
Realizacje
Otwarcia
Obiekty
Catering
Technologie
Transport
Artykuły
Wywiady
Felietony
Publicystyka
Raport
Prawo
Biblioteka
Incentive travel
Prawo
Ogłoszenia
Przetargi
Praca
Wydarzenia
Galeria
Wyszukiwarka obiektów
Nasze projekty
MP Power Awards©
MP Fast Date©
MP MICE Tour
MP MICE & More
MP Legia Cup
Nasza oferta
Reklama i promocja
Content marketing
Wydarzenia
Konkurs
Webinary
Studio kreatywne
O nas
Polityka prywatności
Grupa odbiorcza
Social media
Kontakt
O MeetingPlanner.pl