Magdalena Drzewiecka w Deli Catering

Do zespołu Deli Catering dołączyła Magdalena Drzewiecka, obejmując stanowisko dyrektora sprzedaży i marketingu.
Magdalena Drzewiecka odpowiedzialna będzie za dalszy rozwój sprzedaży w Deli Catering – autorskiego projektu kulinarnego Bartłomieja Czerwińskiego. Jako dyrektor sprzedaży i marketingu zarządzać będzie zespołem sprzedaży oraz promocją Deli Catering na rynku. Jednym z głównych celów postawionych przed Magdaleną Drzewiecką jest istotne zwiększenie skali działań firmy i umocnienie świadomości marki u klientów.
– Jestem przekonana, że nowa jakość jaką niosą za sobą usługi świadczone przez Deli Catering oraz moje wieloletnie doświadczenie w budowaniu relacji biznesowych przyczynią się do osiągnięcia zamierzonej pozycji na rynku – mówi Magdalena Drzewiecka.
Absolwentka uczelni Łazarskiego na wydziale menadżerskim studiów ekonomicznych swoją karierę zawodową zaczynała jako specjalista ds. marketingu, najpierw w Emmerson Nieruchomości, a następnie w Red Net Media. Od 2008 r nieprzerwanie związana z branżą MICE. Doświadczenie zdobywała m.in. jako key account manager w MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel, dalej w Hotelu Święcicie, gdzie odpowiedzialna była za promocję nowo otwartego obiektu, oraz sales team leader Hotelu Narvil, gdzie zarządzała działem sprzedaży aktywnej.