Kreatywna przestrzeń pełna smaku
Na mapie Śląska w centrum Katowic znajduje się niezwykłe miejsce, które tętni życiem, gotowaniem i smakiem. Pracownia Smaku Jolanty Kleser to niezwykłe miejsce, w którym odbywają się warsztaty kulinarne, integracje, imprezy firmowe, przyjęcia okolicznościowe oraz nagrywane są programy kulinarne.
Sercem i rozumiem Pracowni Smaku jest Jola Kleser, która po 18 latach pracy w korporacji postawiała wszystko na jedną kartę, aby sprawdzić się wśród najlepszych kucharzy amatorów w programie MASTERCHEF. Programu nie wygrała, ale dzięki niemu zrozumiała, że jej życiową misją jest gotowanie. A Pracownia Smaku jest zwieńczeniem jej planu na życie, czyli zarażanie pasją gotowania.
Pracownia Smaku to miejsce spotkań kuchni całego świata. W studio gotują najlepsi chefowie, znani blogerzy oraz autorzy bestsellerowych kulinarnych książek.
To miejsce, w którym odkrywa się miłość do krojenia, obierania, doprawiania, łączenia smaków To także miejsce dla osób poszukujących niebanalnej lokalizacji do uczczenia wyjątkowych okazji, integracji i zabawy w gronie rodziny i przyjaciół.
Ciepło i magia bijące od samych drzwi Pracowni Smaku sprawiają, że każdy czuje się tutaj jak u siebie, dlatego uczestnicy tak chętnie tutaj wracają. Przestrzeń jest stylowa, dopieszczona w każdym szczególe. Starannie dobierani partnerzy oraz przywiązanie do jakości sprzętów, jak i produktów sprawiają, że śmiało można powiedzieć, że Pracownia SMAKU to najbardziej profesjonalne studio kulinarne na mapie Śląska, a może nie tylko...
„Zapraszamy Was do tego magicznego miejsca, które mieści się w samym sercu KATOWIC. W tajemniczej bramie nr 12. Za starymi drewnianymi drzwiami otwiera się magia i atmosfera, która Was na pewno zaskoczy i uwiedzie”.
ARTYKUŁ PARTNERA