Well & Done gastronomiczno-eventowa

Aleksandra Furmankiewicz i Norbert Kabaczyński założyli firmę Well & Done. W skład nowo powstałej grupy wchodzą: Bistro Warszawa, Cafe Lorentz, restauracja w Muzeum Narodowym w Warszawie, której otwarcie planowane jest na przełom listopada i grudnia tego roku oraz firma cateringowa Taste Time.


– Wychodzimy naprzeciw potrzebom zarówno klientów indywidualnych, jak i biznesowych – mówią pomysłodawcy przedsięwzięcia Aleksandra Furmankiewicz i Norbert Kabaczyński. – Oferujemy usługi lokali położonych w najbardziej prestiżowych częściach Warszawy: Restaurację Bistro Warszawa w sercu Starego Miasta, kawiarnię Cafe Lorentz na dziedzińcu im. Prof. Lorentza w Muzeum Narodowym oraz restaurację w głównym gmachu Muzeum Narodowego w Warszawie. Propozycję Well & Done uzupełniają usługi firmy cateringowej Taste Time.
Zespół grupy Well & Done tworzą osoby specjalizujące się w usługach z zakresu gastronomii oraz organizacji eventów. Jak informuja założyciele grupy, misją firmy jest oferowanie klientom miejsc przyjaznych, a zarazem eleganckich, łączących zamiłowanie do kulinarnych wyzwań z artystycznym i historycznym klimatem lokali. Założeniem biznesowym restauracji jest organizacja bankietów, konferencji, koktajli czy business lunchy.
Działania komunikacyjne grupy nowej spółki zostały powierzone zespołowi agencji Don’t Worry, sales & marketing managerem Well & Done jest Dorota Horodyńska.

Zaloguj się
Informacje
Branża
Personalia
Realizacje
Otwarcia
Obiekty
Catering
Technologie
Transport
Artykuły
Wywiady
Felietony
Publicystyka
Raport
Prawo
Biblioteka
Incentive travel
Prawo
Ogłoszenia
Przetargi
Praca
Wydarzenia
Galeria
Wyszukiwarka obiektów
Nasze projekty
MP Power Awards©
MP Fast Date©
MP MICE Tour©
MP MICE & More©
MP Impact©
Nasza oferta
Reklama i promocja
Content marketing
Wydarzenia
Konkurs
Webinary
Studio kreatywne
O nas
Polityka prywatności
Grupa odbiorcza
Social media
Kontakt
O MeetingPlanner.pl