Well & Done gastronomiczno-eventowa

Aleksandra Furmankiewicz i Norbert Kabaczyński założyli firmę Well & Done. W skład nowo powstałej grupy wchodzą: Bistro Warszawa, Cafe Lorentz, restauracja w Muzeum Narodowym w Warszawie, której otwarcie planowane jest na przełom listopada i grudnia tego roku oraz firma cateringowa Taste Time.
– Wychodzimy naprzeciw potrzebom zarówno klientów indywidualnych, jak i biznesowych – mówią pomysłodawcy przedsięwzięcia Aleksandra Furmankiewicz i Norbert Kabaczyński. – Oferujemy usługi lokali położonych w najbardziej prestiżowych częściach Warszawy: Restaurację Bistro Warszawa w sercu Starego Miasta, kawiarnię Cafe Lorentz na dziedzińcu im. Prof. Lorentza w Muzeum Narodowym oraz restaurację w głównym gmachu Muzeum Narodowego w Warszawie. Propozycję Well & Done uzupełniają usługi firmy cateringowej Taste Time.
Zespół grupy Well & Done tworzą osoby specjalizujące się w usługach z zakresu gastronomii oraz organizacji eventów. Jak informuja założyciele grupy, misją firmy jest oferowanie klientom miejsc przyjaznych, a zarazem eleganckich, łączących zamiłowanie do kulinarnych wyzwań z artystycznym i historycznym klimatem lokali. Założeniem biznesowym restauracji jest organizacja bankietów, konferencji, koktajli czy business lunchy.
Działania komunikacyjne grupy nowej spółki zostały powierzone zespołowi agencji Don’t Worry, sales & marketing managerem Well & Done jest Dorota Horodyńska.