Nowe połączenia w Restauracji Fusion hotelu Westin

Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw wprowadza nowe menu. Szef kuchni Janusz Korzyński proponuje nowe eksperymentalne połaczenia.

Do procesu tworzenia dań w restauracji Fusion użyto produktów SuperFoodsRX, które bazują na synergii produktów. To spowodowało, że dania z menu prócz doznań kulinarnych mają dostarczać także wartości prawdziwie potrzebne organizmowi do jego zdrowia.
W menu restauracji pojawiły się nowe produkty takie jak: świeży dorsz atlantycki, halibut, orzechy brazylijskie, karczochy jerozolimskie oraz pierś perliczki.
Nowe pozycje w karcie dań to m.in. wędzony szkocki łosoś, gotowane jajko w koszulce, mus z awocado, orzechy brazylijskie, owoce goji, rukola, chrupiąca grzanka; risotto z prawdziwkami, grillowaną perliczką, pianka o smaku parmezanu; dziki łosoś, szpinakowe gnocchi z imbirem, karczochy, marynowane pomidorki, szalotka, oliwa z pestkami dyni; dorsz atlantycki w sosie z duszonych raków i kolendry, parowane warzywa, zapiekane francuskie ziemniaki.
Janusz Korzyński komentuje nowe menu: Nie da się ukryć, iż nasza restauracja inauguruje sezon jesienny wyjątkowo intrygującym i pełnym unikalnych połączeń smakowym menu.

Zaloguj się
Informacje
Branża
Personalia
Realizacje
Otwarcia
Obiekty
Catering
Technologie
Transport
Artykuły
Wywiady
Felietony
Publicystyka
Raport
Prawo
Biblioteka
Incentive travel
Prawo
Ogłoszenia
Przetargi
Praca
Wydarzenia
Galeria
Wyszukiwarka obiektów
Nasze projekty
MP Power Awards©
MP Fast Date©
MP MICE Tour
MP MICE & More
MP Legia Cup
Nasza oferta
Reklama i promocja
Content marketing
Wydarzenia
Konkurs
Webinary
Studio kreatywne
O nas
Polityka prywatności
Grupa odbiorcza
Social media
Kontakt
O MeetingPlanner.pl