Royal Catering współpracuje z Katarzyną Gubałą
Royal Catering wprowadza sezonowy projekt „Siły Witalne 2023” przygotowany we współpracy z ekspertką żywieniową, ambasadorką wege i promotorką zdrowego stylu życia Katarzyną Gubałą.
„Jako firma cateringowa mamy wpływ na to, co jedzą nasi klienci oraz ich goście, więc jedną z najlepszych rzeczy, jakie możemy zrobić jest gotować tak, abyście czerpali z tego samo zdrowie!” – tłumaczą przedstawiciele Royal Catering. Ta myśl była początkiem współpracy z ekspertką żywieniową Katarzyną Gubałą i pracy nad ofertą „Siły witalne 2023”.
Razem z Katarzyną Gubałą Royal Catering chce przybliżyć klientom kuchnię roślinną i pokazać właściwości produktów, z których przygotowywane są dania w najnowszym menu. – Wspólnie możemy mieć wpływ na szerzenie pro-ekologicznych trendów żywieniowych, dlatego chcemy dać naszym klientom możliwość wyboru odpowiednio zbilansowanych roślinnych posiłków – tłumaczy caterer.
– „Sezonowo i lokalnie” – to myśl, która przyświecała mi podczas tworzenia tego niezwykłego menu. Nie zabrakło tutaj produktów pochodzących od lokalnych rolników oraz warzyw i owoców, które dokładnie w tym okresie warto najwięcej jeść. Nawet w biurze można być na zdrowej diecie! Trzeba tylko znaleźć odpowiednie źródło. Dlatego stworzyłam sezonowe menu, które nakarmi każdego, kto chce zadbać o swój organizm, wzmocnić umysł i postawić na jakościową dietę – mówi Katarzyna Gubała.
Oferta Siły Witalne jest to oferta typowo zimowa i dostępna będzie do końca marca tego roku. – Podstawą „Sił witalnych 2023” są warzywa korzeniowe, strączki, orzechy, a także jabłka, cytrusy, bakalie. Siła tych dań pochodzi z witamin, które nie zostały nadmiernie przetworzone. Dzięki temu zachowują swoje naturalne bogactwo – wyjaśnia Katarzyna Gubała
Oferta „Siły Witalne 2023” przygotowana przy współpracy z Katarzyną Gubałą może być uzupełnieniem każdego spotkania – śniadania, lunchu czy wieczornego bankietu.
Katarzyna Gubała od lat specjalizuje się w kuchni roślinnej. To ekoosobowość i wege ambasadorka. Promuje zdrowy styl życia w telewizji śniadaniowej, występuje jako kucharz i ekspert w „Pytaniu na śniadanie”. Przeszkoliła ponad 100 restauracji z kuchni wege i diet wykluczeniowych. Jako diet coach doradza gwiazdkowym szefom kuchni w układaniu roślinnego menu. W wege biznesie pomaga wielkim koncernom (także zakłady mięsne), sieciom hoteli, restauracjom, barom sushi, cateringom dietetycznym, a nawet barom mlecznym. Organizuje warsztaty ze zdrowego odżywiania Polaków, diety antyrakowej dla seniorów i słodyczy bez cukru dla dzieci. Autorka bestsellerowych książek, m.in. Wege w kwadrans i Wege energia. Zakręcona na punkcie zdrowego jedzenia, ekologii, medytacji i uważności. Redaktor naczelna lifestylowego magazynu „Dobrostan”. Prowadzi blog www.katarzynagubala.pl.
Royal Catering zamierza zmieniać specjalną ofertę sezonowo, co kwartał, wraz ze zmianami pór roku.