Royal Catering współpracuje z Katarzyną Gubałą

Katarzyna Gubała,  ekspertka żywieniowa, ambasadorka wege
Na zdjęciu: Katarzyna Gubała, ekspertka żywieniowa, ambasadorka wege

Royal Catering wprowadza sezonowy projekt „Siły Witalne 2023” przygotowany we współpracy z ekspertką żywieniową, ambasadorką wege i promotorką zdrowego stylu życia Katarzyną Gubałą.
 
„Jako firma cateringowa mamy wpływ na to, co jedzą nasi klienci oraz ich goście, więc jedną z najlepszych rzeczy, jakie możemy zrobić jest gotować tak, abyście czerpali z tego samo zdrowie!” – tłumaczą przedstawiciele Royal Catering. Ta myśl była początkiem współpracy z ekspertką żywieniową Katarzyną Gubałą i pracy nad ofertą „Siły witalne 2023”.
 
Razem z Katarzyną Gubałą Royal Catering chce przybliżyć klientom kuchnię roślinną i pokazać właściwości produktów, z których przygotowywane są dania w najnowszym menu. – Wspólnie możemy mieć wpływ na szerzenie pro-ekologicznych trendów żywieniowych, dlatego chcemy dać naszym klientom możliwość wyboru odpowiednio zbilansowanych roślinnych posiłków – tłumaczy caterer.

 – „Sezonowo i lokalnie” – to myśl, która przyświecała mi podczas tworzenia tego niezwykłego menu. Nie zabrakło tutaj produktów pochodzących od lokalnych rolników oraz warzyw i owoców, które dokładnie w tym okresie warto najwięcej jeść. Nawet w biurze można być na zdrowej diecie! Trzeba tylko znaleźć odpowiednie źródło. Dlatego stworzyłam sezonowe menu, które nakarmi każdego, kto chce zadbać o swój organizm, wzmocnić umysł i postawić na jakościową dietę – mówi Katarzyna Gubała.
 
Oferta Siły Witalne jest to oferta typowo zimowa i dostępna będzie do końca marca tego roku. – Podstawą „Sił witalnych 2023” są warzywa korzeniowe, strączki, orzechy, a także jabłka, cytrusy, bakalie. Siła tych dań pochodzi z witamin, które nie zostały nadmiernie przetworzone. Dzięki temu zachowują swoje naturalne bogactwo – wyjaśnia Katarzyna Gubała
Oferta „Siły Witalne 2023” przygotowana przy współpracy z Katarzyną Gubałą może być uzupełnieniem każdego spotkania – śniadania, lunchu czy wieczornego bankietu.
 
Katarzyna Gubała od lat specjalizuje się w kuchni roślinnej. To ekoosobowość i wege ambasadorka. Promuje zdrowy styl życia w telewizji śniadaniowej, występuje jako kucharz i ekspert w „Pytaniu na śniadanie”. Przeszkoliła ponad 100 restauracji z kuchni wege i diet wykluczeniowych. Jako diet coach doradza gwiazdkowym szefom kuchni w układaniu roślinnego menu. W wege biznesie pomaga wielkim koncernom (także zakłady mięsne), sieciom hoteli, restauracjom, barom sushi, cateringom dietetycznym, a nawet barom mlecznym. Organizuje warsztaty ze zdrowego odżywiania Polaków, diety antyrakowej dla seniorów i słodyczy bez cukru dla dzieci. Autorka bestsellerowych książek, m.in. Wege w kwadrans i Wege energia. Zakręcona na punkcie zdrowego jedzenia, ekologii, medytacji i uważności. Redaktor naczelna lifestylowego magazynu „Dobrostan”. Prowadzi blog www.katarzynagubala.pl.

Royal Catering zamierza zmieniać specjalną ofertę sezonowo, co kwartał, wraz ze zmianami pór roku.

Zaloguj się
Informacje
Branża
Personalia
Realizacje
Otwarcia
Obiekty
Catering
Technologie
Transport
Artykuły
Wywiady
Felietony
Publicystyka
Raport
Prawo
Biblioteka
Incentive travel
Prawo
Ogłoszenia
Przetargi
Praca
Wydarzenia
Galeria
Wyszukiwarka obiektów
Nasze projekty
MP Power Awards©
MP Fast Date©
MP MICE Tour
MP MICE & More
MP Legia Cup
Nasza oferta
Reklama i promocja
Content marketing
Wydarzenia
Konkurs
Webinary
Studio kreatywne
O nas
Polityka prywatności
Grupa odbiorcza
Social media
Kontakt
O MeetingPlanner.pl