Maria Hernik w Royal Catering
Do zespołu Royal Catering na stanowisko menagera sprzedaży dołączyła Maria Hernik. Wesprze klientów w planowaniu i organizacji cateringu na spotkania biznesowe oraz imprezy rodzinne.
Maria Hernik kończyła Technikum Gastronomiczne jako technik technologii żywienia zbiorowego. Naukę kontynuowała w Wyższej Szkole Hotelarstwa i Turystyki na kierunku Hotelarstwo. Od razu po ukończeniu szkoły średniej rozpoczęła pracę w hotelu Sheraton w Warszawie. Tam przez siedem lat poznawała branżę gastronomiczną, pracując jako kelnerka. W 2008 roku związała się z restauracją Nowa La Boheme i Teatrem Bajka. W ciągu niespełna czterech lat pozyskała wiedzę z zakresu kompleksowej organizacji wydarzeń i zarządzania restauracją, co dało początek jej kolejnym wyzwaniom zawodowym.
Od 2013 roku związana była równolegle z Catering Group i Restauracją New West Side. W Catering Group pełniła rolę managera, aby w 2017 roku objąć stanowisko dyrektora sprzedaży. Z kolei w New West Side do 2018 roku zajmowała się sprzedażą, a później pełniła funkcje menagera restauracji.
W marcu dołączyła do Działu Sprzedaży Royal Catering.
Zainteresowania Marii to teatr, książki (kryminały podłożu medycyny sądowej) i muzyka. Jej serce bije w rytm hitów Depeche Mode, w pogoni za trasami koncertowymi ukochanych artystów zjeździła całą Europę. Maria była również trenerem samoobrony.