Beata Nojszewska awansowała w DoubleTree by Hilton Warsaw
Beata Nojszewska objęła stanowisko deputy F&B director w DoubleTree by Hilton Warsaw.
Związania z hotelarstwem i turystyką od ponad 15 lat. W DoubleTree by Hilton Warsaw pracuje od 2015 roku. Karierę rozpoczęła w Dziale Rezerwacji, a następnie dołączyła do Działu Conferences & Events, gdzie na stanowisku senior event manager zdobywała cenne doświadczenie w obszarze organizacji wydarzeń i obsługi klientów biznesowych.
Na nowym stanowisku Beata Nojszewska będzie odpowiedzialna za zarządzanie jednym z najważniejszych obszarów działalności hotelu – działem gastronomii. Obejmuje on kuchnię, restaurację, bary, a także cały dział bankietów i konferencji. To niezwykle istotny segment, mający kluczowe znaczenie zarówno dla gości indywidualnych, jak i klientów biznesowych organizujących wydarzenia w hotelu DoubleTree by Hilton.
Powierzenie Beacie Nojszewskiej tej odpowiedzialności to wyraz zaufania do jej kompetencji, doświadczenia oraz umiejętności zarządzania złożonymi projektami i strukturami.
ARTYKUŁ PARTNERA