Agnieszka Szmal-Dyrek w Royal Catering

W październiku do zespołu Royal Catering dołączyła Agnieszka Szmal-Dyrek, która będzie odpowiadała za wzmacnianie konkurencyjności oferty cateringowej, sprzedaż usług, realizację cateringów oraz utrzymywanie relacji z klientami.
Agnieszka Szmal-Dyrek doświadczenie zawodowe zdobywała, pracując w takich firmach cateringowych jak: Kręgliccy Restauracje i Catering, Mazurkas Catering 360, Batida Catering i Endorfina Foksal.
Lubi pracę nad dużymi i złożonymi realizacjami. Szczególną uwagę przykłada do tworzenia standardów pracy ułatwiających komunikację wraz z realizacją celów sprzedażowych, jak też do utrzymania najwyższego poziomu i jakości obsługi klienta oraz gości.
Jest absolwentką Technikum Hotelarskiego w Wiśle, Akademii Wychowania Fizycznego w Warszawie oraz Uniwersytetu Jagiellońskiego.
Uwielbia Francję. Czas wolny najczęściej spędza w górach, wędrując lub jeżdżąc na nartach.