Restauracja STIXX Barr & Grill świętuje siódme urodziny
Restauracja STIXX Barr & Grill, która została otwarta w 2016 roku, obchodziła 23 września swoje siódme urodziny. To miejsce nie tylko znane z kuchni, ale także z realizacji eventów.
– STIXX to nie tylko restauracja, to przestrzeń pełna możliwości. Przez ostatnie siedem lat przyjmowaliśmy różnorodne wydarzenia, od konferencji po eventy firmowe i prywatne. Naszą największą realizacją było wydarzenie na 1100 osób – mówi Ewa Fuklin, sales manager w STIXX.
Przestrzeń STIXX staje się tłem dla różnorodnych wydarzeń. Koncerty, gale, targi, pokazy mody – to tylko niektóre z możliwości, jakie oferuje to miejsce. Kilka sal konferencyjnych umożliwia organizację zarówno większych, jak i bardziej kameralnych spotkań czy szkoleń. Na scenie STIXX gościli m.in. Mrozu, Natalia Szroeder, Margaret czy Roxana Węgiel.
– Nie tylko przyjmujemy wydarzenia, ale także je organizujemy. Nasz zespół kucharzy uczy, jak przygotować idealnego steka, a barmani zdradzają tajniki mocnych alkoholi oraz kreują przepyszne koktajle. Nasze eventy są zawsze dopasowane do oczekiwań gości, ponieważ chcemy, aby każdy moment był wyjątkowy – dodaje Marek Katrycz, dyrektor generalny STIXX.
Restauracja jednorazowo może przyjąć ponad 400 gości indywidualnych, a przy jednym z największych barów w Polsce, można spróbować oryginalnych koktajli. Znakiem rozpoznawczym restauracji jest kuchnia serwująca wołowinę z najwyższej półki oraz wybór dań Surf & Turf.
Siódme urodziny STIXX to była noc, którą wszyscy obecni zapamiętają na długo. DJ Pesz i zespół Bohika Band stworzyli niezapomnianą atmosferę na parkiecie. Wszyscy goście mogli również cieszyć się widokiem na nowe centrum biznesowe Warszawy z całorocznego tarasu.
– Siedem lat STIXX Barr & Grill to siedem lat spektakularnych momentów, smakowych podróży i nieustającej pasji do tworzenia wyjątkowych doświadczeń. A przyszłość? Jak zwykle obiecuje jeszcze więcej smaku, emocji i niezapomnianych chwil – podsumowuje Ewa Fuklin.